ZZYSH® Conserveerset stille wijn

  • Uiterst effectieve wijnconserveerder die voorkomt dat de wijn oxideert.
  • Behoudt gegarandeerd wekenlang de natuurlijke smaak en kwaliteit.
  • Vervangt de lucht in een geopende fles met 100% argongas van voedingskwaliteit.
  • Innovatief Zwitsers ontwerp met hoogwaardige materialen waardoor het uiterst eenvoudig te gebruiken is.
  • Een perfect cadeau voor wijnliefhebbers en horeca.
  • Geniet elke keer van je wijn, glas voor glas.

 79,00 incl. btw

Slechts 5 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)

In tegenstelling tot conventionele wijnconserveerders, die een vacuüm creëren, vervangt zzysh® de zuurstof in een geopende fles met 100% argongas. Sterk aanbevolen door wijnexperts van over de hele wereld. Deze Zwitserse innovatie behoudt de kleur, aroma’s en smaken van je wijn tot weken na opening.

De zzysh® bestaat uit een handstuk, een wijnstop met een innovatief afdichtsysteem en een navulcartridge. Elke patroon kan tot acht flessen van bijna elk type wijn bewaren, inclusief meer delicate en oudere wijnen. Wijnliefhebbers en experts genieten zoveel ze willen, zonder de hele fles leeg te maken, restaurants kunnen meer opties per glas aanbieden en maaltijden met meerdere gangen zijn net een stuk smakelijker.

De inhoud van de Starterspack is: 1 Zzysh® stillewijnconserveerder in de kleur zwart, 1 zwarte afsluitdop, 1 cartridge voor stille wijnen.
Deze zwart versie is niet bedoeld voor mousserende wijnen. Hiervoor heb je de witte mousserendewijnconserveerder nodig. Klik hier voor de ZZYSH® Wijnconserveerset Mousserend.

Extra informatie