Quatresols Gauthier - 'Belle Estime' Champagne Brut Premier Cru

Deze Champagne Brut Premier Cru Belle Estime van Quatresols Gauthier heeft een onthult een fijne Goudgele kleur, een subtiele neus, met geuren van witte bloemen, voldoende en levendig in de mond en lichtelijk honingzoet. Deze Champagne Brut Premier Cru Belle Estime is een subtiele en fijne champagne.

29,99 incl. btw

Slechts 1 resterend op voorraad

Aanbieding!

Wijnhuis
Het “Huis” Quatresols Gauthier is gelegen in Ludes, een klein wijndorp nabij Reims (10 km) en ligt in een gebied wat is geklasseerd als “Premier Cru”.

Drie generaties volgden elkaar op en vandaag zorgen Régis en Guillaume Quatresols voor de levensvatbaarheid op de lange termijn van de wijnmakerij.
Genietend van het prestigieuze terrein van de Montagne de Reims liggen de wijngaarden alleen in de Grands en de Premiers Crus.
De champagnes zijn gemaakt van druiven die uitsluitend uit eigen percelen komen.
36 percelen / 27 lokaliteit / 5 gemeenten / verschillende tentoonstellingen / onder kleikalkstenen grond.

In de wijngaarden zorgen ze voor de drie druivensoorten, Pinot Noir, Meunier en Chardonnay. Deze brengen hun champagnes unieke en complementaire kenmerken.
Intensief betrokken bij duurzame wijnbouw, streven zij ernaar hun wijnstokken op de meest respectvolle manier mogelijk te laten groeien.

De strenge selectie van de druiven tijdens de oogst laat toe om door te gaan met assemblages die de typische aard van het terroir weerspiegelen. Vervolgens gaan ze met een gezinsdeelname naar de botteldag.Langs hun krijtmuren bouwen ze “massale” muren van flessen.
De kelder is gelegen in totale duisternis en alle flessen zijn verbeterd door het respecteren van een veel langere veroudering dan wat de verordening Champagne oplegt. Die tijd is nodig om een ​​volwassen champagne te krijgen, harmonieus en delicaat.

Al deze nauwgezetheid wordt gewaardeerd in de delicatesse van de champagnes, laat u meeslepen door onze passie voor champagne, deze prachtige nectar die we importeren voor uw plezier.
Wist u dat zij maar 25.000 flessen per jaar maken?

Bent u in de buurt van dit familie wijnhuis, breng dan zeker een bezoek voor een proeverij en kelderbezoek. Zij ontvangen u met veel plezier.

Kenmerken
Goudgele, subtiele en fijne champagne.

Beschrijving
Deze champagne onthult een fijne en subtiele neus, met geuren van witte bloemen, voldoende en levendig in de mond en lichtelijk honingzoet.

Serveertip
Ideaal als aperitief en bij schaal- en schelpdieren

Bijzonderheden
Onderscheiden door een GOUDEN MEDAILLE tijdens de Epernay-wedstrijd van champagnes van de wijngaard 2014.
We vinden deze champagne ook op de Gids Hachette des vins 2015 geselecteerd met 2 sterren: “Een brut zonder een omweg waard”.

Details
Wijnhuis: Quatresols Gauthier
Druifsoort: Pinot Noir 30%, Pinot Meunier 40%, Chardonnay 30%
Regio: Ludes, Champagne
Serveertemperatuur: 8° – 10° C
Alcohol:

Extra informatie

Druivenras

Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir

Soort

Mousserend

Land

Frankrijk