Ciccio Caffè – Gusto Singolo

Espresso? Sì, un espresso forte per favore. Dit is een krachtige espresso koffie. Vers en donker gebrande premium Arabica bonen met een volle body en intense aroma’s van donkere chocolade en geroosterde noten. Een mooie blend gemaakt van Arabica-Yellow bourbon Indonesië.

Dark roast of espresso roasting krijg je een donkere koffiebonen met een olielaagje. Dit geeft een fantastische uitgesproken (sterke) smaak, toast en donkere karameltonen.

Intensiteit: 6/6

Heeft u een mokkapot (Bialetti) of percolator dan malen wij voor u de koffiebonen. We malen maximaal 350 gram aan koffiebonen. Dit heeft te maken dat gemalen koffie altijd in kwaliteit afneemt.

 11,95 19,50 incl. btw

Aanbieding!

Premium espresso koffiebonen van Ciccio Caffè zijn geïnspireerd op de Italiaanse espresso koffie. Zij geloven dat koffie meer is dan alleen een warm drankje: het is een cultuur, een traditie, een kunst, een passie – en vooral een beleving.

Waarom Ciccio Caffè
Alle koffiebonen worden met zorg geselecteerd, uit verschillende delen van diverse landen. Kwaliteit staat bij Ciccio Caffè voorop, daarom hebben zij altijd een beperkt aantal zakken met bonen op voorraad. De verse koffiebonen worden ambachtelijk en kleinschalig gebrand op slow-roast methode, zo halen zij het beste uit de koffiebonen. Zij beschikken over een team van experts, die van Midden-Amerika tot aan het verre oosten zoeken naar de meest verse kwalitatief beste bonen om in te kopen en te branden.

Na het branden worden de koffiebonen zo snel mogelijk vacuüm verpakt in speciale aroma behoudende zakken, hierdoor schenkt u voor al uw koffieliefhebbers een heerlijke, verse kop koffie of espresso op elk moment van de dag. Kwaliteit staat bij Ciccio Caffè voorop.

Duurzame koffie?
Koffiebonen komen uit tropen, waar boeren vaak werken onder slechte omstandigheden. Wij vinden het belangrijk dat de boerengezinnen die rondkomen van de koffieteelt een eerlijke prijs krijgen voor hun bonen. Door te kiezen voor duurzame koffie kunnen wij samen zorgen voor een betere milieu en een mooie toekomst voor de koffietelers.
Onze koffiebonen zijn UTZ en Rainforrest Alliance gecertificeerd.

Hoeveel gram koffie wordt er gebruikt voor een kopje koffie?
Voor een ideale espresso hoor je gemiddeld 7 gram gemalen koffie te gebruiken.

Extra informatie

Gewicht N/B
Koffiemerk

Ciccio Caffè

Koffie samenstelling

100% Arabica, single origin

Koffie roasting

Dark

Koffiesoort

Bonen

Koffie aroma

Diep en constant

Koffie body

Vol en goede crèmalaag

Koffie smaak

Hints van donkere chocolade en geroosterde noten

Prijs per kopje

7 gram koffie: €0,14

Land

Nederland