Borgo Molino - Ciari Sauvignon Blanc IGT

Wijnhuis Borgo Molino

Stel je in dat het morgen anders kan zijn en kies de weg.
De mogelijkheid om te dromen en te zien wat je bedrijf kan worden maakt het verschil.

Passie, persoonlijkheid, projecten deze woorden zullen nauw verbonden blijven nog de formule van succes. In 1922 werd het besluit genomen om het wijnmaken niet te zien als een baan en om de natuur te begrijpen, wat vraagt de natuur en wat kan de natuur geven Borgo Molino. Het geheim is om naar de wijngaard te luisteren, naar de druivenranken te kijken en de druiven te respecteren.

Ons landgoed werd 90 jaar geleden opgericht door de Nardini familie en sindsdien heeft de bodem mooie wijnen geproduceerd. De harmonie tussen het land en het lokale klimaat zorgt voor witte en rode wijnen van grote kwaliteit. Alles met een uitdrukkelijke eigen visie.

 12,95 incl. btw

Deze Borgo Molino Ciari Sauvignon Blanc IGT komt uit de IGT regio Tre Venetië Italië. De kleur van deze witte wijn is strogeel en heeft stuivende aroma’s van citrus en golden delicious appels. De Borgo Molino Ciari Sauvignon Blanc IGT is soepel, gemoedelijk en heeft een goede body. U drinkt de Ciari Sauvignon Blanc IGT gekoeld in een goed glas en is heerlijk bij vis gerechten, maar ook als het lekker warm weer is.

Extra informatie

Producent

Borgo Molino

Land

Italië

Druivenras

Sauvignon Blanc

Soort

Witte wijn

Serveertemp.

10-12° Celsius

Alcohol

12,5%

Inhoud Fles

0,75 CL