Avondale – Jonty’s Ducks Pekin Red

De Jonty’s Ducks Pekin Red is kwalitatief hoogwaardige witte blend van Shiraz (50%), Cabernet Sauvignon (20%), Cabernet Franc (10%), Merlot (9%), Petit Verdot (6%) en Malbec (5%) uit Paarl, Zuid-Afrika. Een heerlijke krachtige wijn met een rijke smaak, kruidig, zacht en soepel.

Avondale is één van de oudste wijnhuizen in Paarl. Wijnmaker Jonathan Grieve maakt wijnen met behulp van de natuurlijke eco-systemen. Het water van de Drakensteinse bergwatervallen stroomt naar beneden over de wijngaarden en de eeuwenoude rivierbedding, waar de wijnmakerij en wijnkelders over- en omheen zijn gebouwd. In de hete zomerzon zorgt dit water voor natuurlijke afkoeling van de druiven.

 

 15,49 incl. btw

Veelzijdige, unieke wijn van Avondale. Veel kleur, erg geurig met aroma’s van zwart fruit, laurier, gegrilde paprika’s. De smaak is verrassend sappig, maar tegelijk ook veel fruitintensiteit. In de afdronk komt het kruidige karakter weer naar voren. Gemaakt van Shiraz (50%), Cabernet Sauvignon (20%), Cabernet Franc (10%), Merlot (9%), Petit Verdot (6%) en Malbec (5%).

Extra informatie

Producent

Avondale

Land

Zuid Afrika

Appelatie

Paarl

Druivenras

Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot, Petit Verdot, Shiraz

Jaargang

2014

Soort

Biologisch, Rode wijn

Alcohol

14%

Serveertemp.

14-16° Celsius

Inhoud Fles

0,75 CL